(Android/iOS) Cooking Sweet : Home Design, Restaurant Chef Games petukood palju kalliskive
Mar 4, 2022 14:25:16 GMT -5
Post by trumokciacanpay on Mar 4, 2022 14:25:16 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Sweet : Home Design, Restaurant Chef Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Sweet : Home Design, Restaurant Chef Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petukood palju kalliskive ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Sweet : Home Design, Restaurant Chef Games 2022 version ▞▞▞
Väga lõbus
Mängu ei saa avada, see laadib pidevalt ja laadib ning laadimine ei lõpe. Näitab punaseid kardinaid ja laadimist ja laadimist ning see ajab sind hulluks. Midagi ei juhtu, see on nii kurb, ma arvan, et pean selle desinstallima 😕
Beach War: Fight For Survival Akční xojc
Halb mäng
ma armastan seda
Mängisin igal tasemel ja nautisin seda, et olen Pakistanist.
Rakendus on lõbus ja ma naudin ennast. Kliente on aga korraga liiga palju ja need pikad pruunid vanatüdruku kaksikõed on nii ebaviisakad. Kannatmatusega on nad kõik. Puhastamine seal addatudes.
Hea Kuid magamisruumi müra tuleks vältida
Soovin, et oleksin selle mängu juba ammu leidnud!! See on suurepärane!!😁 Olen sõltuvuses ja ma armastan seda!!!! Aitäh!
Esimesel päeval sattusin peale kaunistusmängule, kus pole pusle-minimängu, vaid hoopis kokandusmäng. Tänan Jumalat selle eest 🥰
lahe mäng
Väga tore mäng
Cooking Sweet: 홈 디자인 게임, 레스토랑 요리사 게임 시뮬레이션 jox
See on segane ja kurb
minu jaoks raskeks
Väga tore mäng
משחק גרוע
See on tõesti väga hea mäng, mulle meeldib 😋😊😊😍😘🤩
See on tõesti lõbus ja lõõgastav
Hea, kuid pole kerge võita mõnda tasandit
Ma armastan seda mängu, ei saa selle mängimist lõpetada
Mäng oli alguses huvitav, kuid siis kästi mul andmed sisse lülitada ja ma tegin seda ning kui nad olid ressursi alla laadinud, hakkas mäng tööle, nii et ma lülitasin oma andmed välja ja kui sain tärni ja läksin enda juurde. nimekirjas hakkas mäng tõrkeid tegema.
Siiani pole halb.. Värskendasin rohkem pärast seda, kui olete seda veidi mänginud.
Olen mänginud palju kokandusmänge, kuid mulle meeldib see kõige rohkem. See on keeruline, kuid mitte võimatu teha ilma palju raha kulutamata. Mulle meeldib ka tubasid kaunistada!
Armastan seda mängu, aja tapja
Armasta seda mängu! Siiani on see pigem lõbu, mitte masendav – loodetavasti jääb see nii ka kõrgematel tasemetel 🤞 Head tööd arendajatele 👍
okei
Cooking Sweet : Home Design, Restaurant Chef Games Simulation fggd
Armastan seda mängu ja võiks mängida tunde, kuid see lööb mind PIDEVALT välja! PALUN PARANDAGE SEE
Suurepärane kombineeritud mäng! Kokkamismängud ajavad mind närvi!!!😁
see on nii lõbus, natuke raske, kuid lõbus
Cooking Sweet : Home Design, Restaurant Chef Games Simulator wjp
Mänguga on probleeme, mõnikord ei tööta, mõnikord hangub, samuti tõrgeteta 😔 Mulle väga meeldib, kuid need probleemid muudavad mängimise keeruliseks 💔
Lõbus mäng, armas graafika ja lugu
Mõnus
Ma tõesti naudin mängu❤️ Harjutan keskendumist, sest mäng nõuab seda igal tasandil. See tekitab sõltuvust! 🤗
Mäng külmub palju. Peale selle on mul hea meel, et selle lisasin.
Cooking Sweet : Home Design, Restaurant Chef Games સિમ્યુલેશન qvcl
Siin on juba nii lõbus! Palun tooge rohkem sisu.
Muudan oma hinnangut. 2, kuna mul oli isegi klienditoe tõttu raske aeg, kui ma ei saanud oma mängu uuesti laadida, kuigi salvestasin Facebooki JA lingisin oma sõprade telefoniga. Olen kulutanud sellele mängule ligi 100 dollarit... ilmselt juba üle, nii et ma olen üsna ärritunud selle pärast, et nende inimeste eest, kes on seda mängu nii kaua mänginud, ei hoolita.
Ma armastan seda mängu. Selle mängimine võtab kogu mu aja. Millal on järgmine 4. maja avamine?. Mul on hea meel seda mängida. Tänan sind väga
Lõbus mäng. Üks tagasilöök, liiga palju reklaame ja reklaame.
Lahe mäng. Mulle meeldib graafika.
See mäng on nii stressirohke. Puutetundlikkus on kaugel, antud ajast ei piisa, toiduvalmistamise kiirus on keskmine ka pärast versiooniuuendust, versiooniuuendused maksavad palju münte, kui teenite taseme eest ainult max 600++, kaunistuste graafika on lihtsalt igav
Suurepärane!!!! Mulle meeldivad väljakutsed!!!!
Armasta mängu. Vaadake kindlasti reklaame, et münte kahekordistada, et saaksite uuendada. Teist restorani on raskem uuendada. Bcuz nõuab PALJU rohkem münte kui esimene restoran, nii et minge tagasi esimesse restorani ja mängige, mängige, mängige, et teise poe uuendamiseks raha saada.
Head rakendused on lihtsad väljakutsete jaoks, kuid saate igal etapil alla laadida
Lõbus ja huvitav.
Hea mäng peale reklaamide
Cooking Sweet : Home Design, Restaurant Chef Games Simulator dqe