Post by trumokciacanpay on Mar 4, 2022 14:43:29 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Slash \u0026 Girl - Endless Run ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Slash \u0026 Girl - Endless Run IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sonsuz para hilesi ▞▞▞
▞▞▞ Slash \u0026 Girl - Endless Run 2022 version ▞▞▞
Sadece 15 dakika kadar oynadım, ancak o zamanlar oyun çok hantal ve yavaştı, ancak en hayal kırıklığı yaratan şey, tüm özelleştirmelerin ödeme yaparak veya sadece seviye taşlama ile elde edilebilecek olmasıydı, keşke öğretici jetonlarımı bir almak için harcayabilseydim. kıyafetle mutluydum, bu yüzden oynamaya devam etmek için biraz teşvikim vardı
Sanat açıkça Harley Quinn ve LoL karakterinden (düşmanlar yeşildir ve Joker olarak adlandırılır), korkunç tutuş eğitimi, oyunun ilk 2 dakikasından sonra reyting için açılır pencereden 'esinlendi' - hepsi bir arada ucuz bir nakit para. Daha iyi koşucu oyunları var.
Oyun mü kem mmeeeeelllll aşırı güzel koretolar görebilirs gibi aynda samsung yok ndnndndjbdkhbdhdbjdb. TikTok veletleri
Sadece iki ten tonu, bu yüzden kendimi bile yapamıyorum, dürüst olmak gerekirse hayal kırıklığı yaratan çok sınırlı karakter tasarımı. oyun şu ana kadar gecikmeli. Koyu tene tıkladığımda, biraz iffy olan bir rapçi karakterine mi dönüşüyor? Lütfen daha fazla tasarım seçeneği ekleyin, sanırım bunun dışında sorun yok. Altta yatan ırkçı tonları değiştirin.
Ulotka play, Birth certificate ontario california, Polski pingwin mini games, ... Diyara baati hum episode 280, Things to say to girl before bed,
Slash & Girl - Joker World Arcade qez
Tekrar ediyor ama boşta bir oyun olarak geri gelmemi sağladı.. Çok çabuk sıkıldım ve .99 cent'lik bir başlangıç eşyası (kedi pençesi tokmak) satın aldıktan sonra öğeyi hiç almadım. Müşteri hizmetlerine gönderildi ve hiçbir şekilde geri dönüş ya da para iadesi yapılmadı.
Yeni kedi kostümünde çok yakın olduğum ve en alttaki savaşların gerçekten olduğu gibi bazılarını kolaylaştırabilir misiniz, lütfen bunu düzeltin.
Dünkü son güncellemeden sonra etkinliğe hiç giremiyorum. Her olaya girmeye ve en skorer oyuncuyu kontrol etmeye çalıştığımda oyun internet / zayıf sinyal vermedi. İnternetim iyi, en son güncellemede hatalar olmalı. Lütfen kontrol et
Slash & Girl - Endless Run ஆர்கேட் qfv
Platformda bulduğum en iyi koşuculardan biri! Her yerde oynayabileceğiniz harika özelleştirme seçenekleri ve hızlı kaydırma kontrolleri.
Hiç güzel güzel değil türkçeyi çeviremiyorum bir oyunlarda ne eksik bence insan berbat.
İlk kez oynuyorum tek kelime ile Harika bende size tavsiye ediyorum tek sorunum var keşke diller yani Türkçe de olsa oyun muq güzel olurdu 😊
harika bir oyun
Bastet Battle Pass'i satın aldım ve alamadım. Aynı deneyimi Aralık 2020'de yaşadım ve beni birden fazla Battle Pass satın almakla suçladın. Ve bunun için geri ödeme almadım. Lütfen bunu düzeltin
Her giriş yapmak istediğinizde bir internet bağlantısına ve mobil veriye ihtiyacınız olduğu için 2 yıldız verdim. Hirap mag türkçe. Bence
Slash & Girl - Endless Run ... Oil Tanker Truck Driving Games · Crime City: Gangster War · Yalla Ludo - Ludo&Domino · Money Run 3D · Papers Grade Please!
Oyunu çok güzel bir şekilde uygulayacaksınız bence gaza gelyin sonra kendinize geliyorsunuz
Bu oyunu 3-5 saat oynadım sonra reklamlar başladı ama oyun süper
Oyun açılmıyordu bunu yorumlarda belirttim ve kısa planlar yaptık ve oyunu duzelttiler. oyun gerçekten güzelmiş
Slash & Girl - Endless Run Arcade eym
Çok zor koşu oyunu. Düşmanlar başa çıkmak için bir acıdır. Giysiler ve silahlar harika olsa da, bir şeyleri yükseltmek veya öğeleri almak için reklamları izlemeniz ve çok fazla öğütmeniz gerekir. Pek çok kıyafet jetonlara ve bu jetonları kullanmak için rastgele bir eşya seçen bir tekerlek seçimine güveniyor.(M1 olayı) Noel etkinliği eşyaları için eldiven almak için sandığa güvenmelisin. Bu şans ve bir sürü reklam.
Bu oyun bir baş yapıt gibi!!!!... Oynanışı, grafikleri ve karakter özelleştirmesini gerçekten çok seviyorum. Çok bağımlılık yapıyor ve bir sonraki güncellemede aralarından seçim yapabileceğiniz daha fazla kıyafet, saç modeli ve silah olacağını ve ayrıca oyunu daha ilginç ve daha az sıkıcı hale getirmek için patron veya başka bir şey gibi daha fazla düşman ekleyeceğini umuyorum. Ayrıca oyuncunun oyundan daha fazla zevk alabilmesi için oyun kıyafetlerini vb. daha ucuz hale getirin, umarım incelememi fark etmişsinizdir. Bu harika oyunu yaptığınız için teşekkür ederiz....
Cidden aşırı ıyı bır oyun önyargı ile yükledim göster Fakat çok güzel çıktı yorum yapıldı Üstte kalsın diye bundan Sonra boş yapacağım sjsinsiskdbd9ekslwpwjfhfue8osjsisownsjdjfnfjrjdjfhdjjdieidjdjdolsjdjdkfjfjxjdndjdjkxkxndjdididijdjdnxnxnxjfjjfjfjfkfkfkkfjxmxmdkkxmxnxjjcjgdjlsltutjlssfhkfftsyiriytuitushiftsyitueoufsfjxdgutuodgzfffoditusfsfdifusfdzhadhfjfjsfjdstdkdtkeitteierrwrifjsdfkfstuskfitdgdjidtdgkidtsfj58e8e5e58e857e5ysistusgdjhdjfstfsjtduiditritditdiitdysutditidtttitdiotdiidtidtttidtititdtidtidkgkgxkxgj
Bu oyun ruh halimi değiştirdi Molla.
Sonunda oyunu güncelledim ama şimdi oynamaya başladığımda harita tamamen kararıyor ve palyaçolar görünmez oluyor. Buna çok üzüldüm 😢
Android 12 çalıştıran Pixel 5'e yüklenmiyor. APK'yı indiriyorum ama güncellememi istiyor. Google mağazasında her güncelleme yaptığımda yüklenemiyor.
Slash & Girl - Endless Run Arkadne igre nsb
Bu oyunda sayısız saat harcadım ve her saniyesini kesinlikle seviyorum, ancak biraz yer açarken yanlışlıkla oyunumu kaldırdım ve şimdi oturum açamıyorum, sadece Wi-Fi bağlantım düşük diyor Dolu yarasalarım ve sabit bir Wi-Fi'm olmasına rağmen, tüm verilerimi ve harcadığım her şeyi kaybettim, tekrar oturum açıp verilerimi geri alamadığım sürece incelemem 2 yıldız olarak kalacak.
Begenmedim...cunku;çok oyun cok donuyor
Ayun çok kuzel ama ben 2 li jokerleri yenemedim nasil yeniliyoruz onlari
Şu ana kadar iyi görünüyor, ancak bir düşman tek vuruşta ölmezse ve bu yardımcı olmuyorsa ve "parti" olayı bozulursa gecikiyor, sadece duvardan aşağı kayıyorsunuz veya zamanın %90'ında hasar alan düşmanların üzerinden geçiyorsunuz. , ne olduğunu bildiğimden bile değil.
Grafikleri ve stili seviyorum. Oyunun temposu gibi biraz yavaş. Hala geliştirilebilir. Nadiren bir oyuna bağımlı olurum, bu yüzden bu bir artı.
Cut the Rope 2 Слагалице exit
Türkçe dil seçeneğide mükemmel olur.
Mücevherler benim için işe yaramaz... Ayrıca biraz sıkıcı, çalışan arabalar ekleyebilir misin?...ve o kadar çok reklamım var ki lütfen düzeltin. Ayrıca etkinlikte...Bazı ödüller alamıyorum (Düzenlendi)
OYUN HARIKAA ÖTESİ.Baya biıcım var şu an ve dark serisinin 26. sizlerden geldim (biraz zordu tabi) mutfaklar, skinler harika bence beğenin kılm.
lütfen çevrimdışı mod pls
Güzel ama oyun hayalden inşaum ama güzel bir oyun
Kaydırma doğru yönü zar zor okuyor, hassasiyeti en düşük seviyeye bile çeviriyorum ve yine de yanlış yöne gitti, başka bir telefonla denedim, aynı sorun vardı... Ekrana dokunduğunuz yerde dokunma seçeneği olsaydı veya belirli bir nokta bir kez daha denememe izin verirdi
Çevrimdışı değil...