Post by trumokciacanpay on Mar 4, 2022 14:58:40 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Slay the Spire ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Slay the Spire IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ تقلب ها جواهرات را افزایش می دهند ▞▞▞
▞▞▞ Slay the Spire 2022 version ▞▞▞
بنابراین، Slay the Spire یک بازی عالی است. سرگرمی سرکش ساخت عرشه. این پورت، با این حال، فوق العاده نیست. نمیتوان پیشنمایش کارتها را به راحتی قبل از پخش آنها مشاهده کرد، و بسیاری از گزینههای رابط کاربری برای استفاده با کنترلهای لمسی کمی سخت هستند. قبل از حذف 10 دلار صبر کنید تا این مشکلات برطرف شوند. برخی از دشمنان و توانایی ها مشکلات گرافیکی شدیدی ایجاد می کنند، تا جایی که صفحه نمایش به طرز نگران کننده ای سفید می شود، کارت های اشتباه بازی می شود و غیره.
Slay the Spire Cartas ikog
دیگر نمی توانید با اسلات معجون، تنظیمات یا حتی لیست عرشه کنار تنظیمات تعامل داشته باشید... کاملاً گیم شکن. وگرنه بندری وفادار.
Slay the Spire 紙牌 xhem
عاشق بازی آن را روی استیم، iOS و اکنون اندروید داشته باشید.در اندروید در وضعیت فعلی آن را توصیه نکنید. همگام سازی داده ها باعث مشکلات زیادی می شود. کرش بازی و امتناع از بارگذاری. اگر درست شد بخرید اما تا آن زمان آن را بر روی یک پلت فرم متفاوت دریافت کنید.
این یک بازی عالی است، اما اگر پس از ذخیره یک اجرا از برنامه خارج شوم و سپس آن را دوباره باز کنم، گزینه "ادامه" وجود ندارد. من باید هر بار یک اجرای جدید را شروع کنم... اساساً هیچ یک از پیشرفت های من ذخیره نمی شود مگر اینکه بیش از یک ساعت بنشینم و بدون خروج از برنامه اجرا را تمام کنم.
Slay the Spire ካርታ vygu
کوتاه: فقط نسخه PC را بخرید. طولانی: می خواهید بازی را انجام دهید؟ از احتمال 50/50 گیر کردن آن در صفحه بارگیری لذت ببرید. دست زدن به کارت به معنای احتمال 50/50 دیگر بازی تصادفی آن است زیرا کنترلهای عقب افتاده از شما میخواهند که بازی را با ماوس انجام دهید، حتی اگر فقط صفحه لمسی باشد. رها کردن یا از دست دادن دویدن؟ اوه یعنی بازی رو فریز کردن؟ گوچا، ایما این کار را دو بار انجام بده.
این یک پورت وحشتناک از یک بازی عالی است. این سومین پلتفرمی است که آن را روی آن خریدم و تنها پلتفرمی است که پشیمانم. متنهای ناخوانا کوچک، پاسخگوی چندانی به لمس نیستند، به نظر نمیرسد در واقع هیچ اقلام/کارتی را در فروشگاهها بخرند، و غیره. بسیار بد. شرم بزرگ برو آن را روی استیم یا سوئیچ بخر، به طور کلی، این یک بازی عالی است و به راحتی ارزش پرداخت کردن را دارد.
مثل بقیه، من هم نسخههای متعددی از این بازی دارم و ساعتهای بیشتری از آن چیزی که اعتراف میکنم روی کامپیوتر دارم، اما حتی در تبلت ایسر من هم باز نمیشود - روی نماد کلیک کنید، صفحه سیاه میشود، خراب میشود. روی گوشی S20 من اجرا می شود اما انتخاب کارت باگ است. لطفاً اصلاح کنید و به من اجازه دهید به این عالی ترین بازی 5 ستاره ای که باید می گرفت بدهم.
مغازه خرابه!!! 2 سال منتظر نسخه اندروید، 1 سال بعد از نسخه ios و فروشگاه خراب است... با این قیمت پریمیوم (از قبل روی استیم و سوئیچ خریداری شده) غیرحرفه ای و غیرقابل بخشش است!!!علاوه بر این، حتی اگر تنظیمات زبان را تغییر دهید، برنامه همیشه پس از راه اندازی مجدد با سیستم عامل مطابقت دارد... خیلی بی فایده است. بازپرداخت تا زمانی که بازی ثابت شود، مانند کاملا کاربردی و تست شده! این بازی به دلیل تجزیه و تحلیل تعادل داده های بزرگ بسیار جذاب است اما قادر به داشتن QA مناسب نیست
روژلی فوق العاده ای که من زیاد در موردش شنیدم. حالا می بینم چرا برای کسانی که از بازی های رزمی مبتنی بر کارت لذت می برند بسیار چالش برانگیز و اعتیاد آور است. برخی از تعادلها در مورد برخی از کارتها و به خصوص باسهای نهایی مشکوک است، اما همچنان میتواند مرا درگیر کند و دوباره به داخل بکشد. همچنین، در حال حاضر چند باگ وجود دارد، اما من فقط با یکی از آنها روبرو شدهام. باعث شد برنامه را با از دست دادن پیشرفت کوچک دوباره راه اندازی کنم، خرید فوق العاده.
گوشی های عوض شده از همان اسلات ذخیره و همان نام استفاده کنید. پیشرفت از بین رفته است. این بازی را نخرید. شما انتظار دارید که بعد از مدت زمان طولانی، آنها آن را تعمیر کنند. نه باور نکردنی
من بیش از 300 ساعت برای این بازی بین نسخههای Steam و Mobile وقت گذاشتهام و آن را دوست دارم، این بهترین سرکشی است که تا به حال بازی کردهام.
Slay the Spire Kāršu spēles vab
واقعا تا اینجا 2 ماه بعد حشره دار بود. من سعی کردم از طریق Google بازپرداخت کنم (اما پنجره 3 روزه خیلی از دست رفت) و توسعه دهندگان نمی توانند. خریدار مراقب باشید، فقط از آن در رایانه یا کنسول بازی لذت ببرید.
بازی عالی. ارزش پخش عالی، همچنین اعتیاد آور است. تنها مشکل این است که کنترل لمسی می تواند کمی خاموش باشد. من آن و سوئیچ نینتندو را هم بازی می کنم و آنجا بهتر است. اما به طور کلی هنوز هم یک بازی فوق العاده در اندروید است که به شدت توصیه می شود.
Zombie Tsunami Arkada hrw
من نسخه steam را داشتم، بنابراین ib بسیار هیجان زده بود که اندروید را بخرم. چندین مسئله: 1. رابط کاربری باید اصلاح شود. گاهی اوقات انتخاب کارت، دید دشمن را مسدود می کند، معمولاً زمانی که چندین دشمن در راهروی مبارزه وجود دارد. کارت در دست گاهی اوقات در ابتدای نوبت از قبل انتخاب می شود و می تواند باعث بازی تصادفی شود. 2. هر بار که یک دویدن را تمام کردم، افت عملکرد ثابتی را تجربه کردم. صفحه ی پیروزی به تاخیر افتاده و گاهی اوقات خراب می شود. من از سامسونگ A31 استفاده می کنم
Slay the Spire С карти fxq
من عاشق این بازی بر روی کامپیوتر هستم، اما این پورت بد است. به سختی تلاش قابل مشاهده ای برای لذت بخشیدن به بازی با تلفن وجود دارد. همه چیز کوچک است، تأییدهای رابط کاربری نامناسب هستند، انتخاب کارت ها دشوار است. از دوربین های سوراخ کلید آگاه نیست، بنابراین من هرگز نمی توانم در حین مبارزه به شمع قرعه کشی خود نگاه کنم.
آن را به 2 ستاره کاهش داد فقط در صورتی که موسیقی منو هنگام همگامسازی پخش میشود و تمام لغزندههای صدا روی 0٪ بدون هیچ راهی برای غیرفعال کردن آن، لغزندههای صدا به چه درد میخورند. مکان گزینه تنظیمات و عرشه باید کمی جابهجا شود، زیرا گوشیهای جدیدتر دارای بریدگیهای دوربین جلویی در پوشش صفحه نمایش هستند که آنها را «قابل کلیک» میکند، یعنی پیکسلهای 4/5.
تقریبا کامل! با این حال، گاهی اوقات بازی متوقف می شود و زمانی که یک دویدن تمام می شود (پیروزی، مرگ، یا حتی رها کردن بازی) از کار می افتد. با این حال، به اندازه کافی سرگرم کننده است که فقط برنامه را می بندم و دوباره شروع می کنم.
این بندر چقدر شرم آوره برای چنین بازی برجسته ای، این نسخه با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می کند. متن هنوز خیلی کوچک است. انتخاب یک کارت فقط برای خواندن متن آن (بدون پخش آن) به خودی خود یک تمرین است. باید کارتی را انتخاب کنید، سپس کارت دیگری را با دقت انتخاب کنید (بدون اینکه اشتباهاً آن را بازی کنید)، و سپس به کارت اصلی برگردید تا متن راهنما را روی آن ببینید. خسته کننده ارتقای کیفیت زندگی زیادی وجود دارد که باید انجام شود که من به سادگی نمی توانم این کار را در حال حاضر توصیه کنم. 2/15/21.
بازی شگفت انگیز است، اما من 2 ساعت در تبلتم بازی کردم، سپس زمانی که قرار بود با تلفن همراهم بازی کنم، 30 دقیقه منتظر ماندم تا سیو را بارگیری کنم اما آن را بارگذاری نکردم. از یک بازی گران قیمت انتظارش را نداشتم.
بازی عالی اما پورت باگ. از بازی کردن آن لذت خواهم برد، اما وقتی یک دویدن را کامل میکنم، به سطح صعود بعدی نمیرسم، دو یا سه برد لازم است تا به صعود بعدی برسم.
بازی قابل بازی است، اما هنوز کارهایی وجود دارد که باید انجام شوند. پس از رها کردن/دست نخوردن کارت، به جای چسبیدن روی صفحه، باید به جای اصلی خود بازگردد. پشتیبانی از قلم S باید بهتر باشد، به عنوان مثال، شناور کردن روی کارت/یادگار/مورد باید توضیحات آن را نشان دهد.باید راهی برای انتخاب یک یادگار و خرید یک مورد در فروشگاه وجود داشته باشد به جای کلیک کردن روی "تأیید" که یک UX واقعا بد است.
به زیبایی اجرا می شود. اما رابط کاربری کارت و کنترلها در لمس ضعیف هستند و صدای تعامل دکمهها در مقایسه با صداهای دیگر به طرز دردناکی بلند است. در حال حاضر بازپرداخت شده است. 160 ساعت روی کامپیوتر هست و بعد از چند پچ دوباره روی موبایل امتحان میکنم.
بازی واقعاً عالی، هنوز کمی باگ دارد، اما بهنظر میرسد بهروزرسانی اخیر، پیشرفت ذخیرهسازی من را برطرف کرده است. تنها شکایت باقی مانده این است که صفحه "همگام سازی داده ها" گاهی اوقات هنوز برای مدتی گیر می کند.
من این بازی رو روی PC و PS و الان گوشیم دارم. من از خرید این بازی در 3 زمان مختلف پشیمان نیستم. این بازی سلطان سرکش های عرشه ساز است و هیچ یک از بازی های دیگر حتی به کیفیت StS نزدیک نشده اند. این بازی قطعا ارزش وقت گذاشتن را دارد.
یک تجربه سرکش مانند شگفت انگیز که من آن را با بازی هایی مانند Hades و Enter the Gungeon تجربه می کردم. برای هر دویدن کمی شانس و آمادگی دقیق لازم است، اما زمانی که دستی به دست میآورید که دشمنان را بیهوش میکند و به شما اجازه میدهد خانوادههای آنها را تسلیم کنید، بسیار راضیکننده است. 11/10.
چرا اجرای من به طور تصادفی خود را حذف می کند؟ این بسیار ناامیدکننده است که 15 دقیقه برای دویدن سرمایه گذاری کنم تا به بازی خود بازگردم و متوجه شوم که ناپدید شده است. این باید برطرف شود و باعث میشود بازی غیرقابل بازی باشد مگر اینکه بتوانید 25 تا 50 دقیقه بنشینید تا دویدن را در یک نشست به پایان برسانید. آیا برای این راه حلی وجود دارد؟ بعد از سیو و ترک بازیم 20 ثانیه میذارم و باز هم حل نمیشه. یکی از بازی های مورد علاقه من است بنابراین من بسیار ناامید هستم.
درست مثل نسخه PC بازی. اگر یک گوشی جدید تهیه کنید، هیچ چیز منتقل نمی شود. به غیر از این، این بازی شگفت انگیز است.
بازی به خودی خود عالی است، اما نسخه موبایل نیاز به کار دارد. اغلب انتخاب یک کارت بسیار دشوار است، و ناامیدکنندهتر، حتی بدتر از آن، لغو انتخاب کارتی که تصادفاً بدون بازی کردن آن انتخاب شده است. ذخیره/ذخیره خودکار وحشتناک است و بیشتر اوقات کار نمی کند. اگر نمیتوانید تمام بازی را از ابتدا تا پایان بازی کنید، امیدوار نباشید که بعد از ذخیره/خروج، بازی را از سر بگیرید. با قیمت 9.99 دلار، من امیدوار بودم که این بازی بیشتر قابل بازی باشد.
بهترین بازی اما نه بهترین پورت. همگام سازی خیلی طول کشید، چند اجرا خوب را به دلیل اشکال از دست داد. اگر قلب را بکشید و سریعتر ضربه بزنید، آنها میتوانند همگام شوند، حساب نمیشود. اگر روی یک استیج بیش از دو بار صفحه را ببندید، اجرا حذف خواهد شد. امیدوارم بتونن درستش کنن
پورت کاملا وحشتناک هیچ تلاشی برای تطبیق صحیح آن با کنترلهای لمسی انجام نمیشود. متن کوچک است بازی به طور مداوم در زمان "خواب" پس از شکست دادن رئیس مرحله 3 خراب می شود. به هر قیمتی از این کار اجتناب کنید و در عوض روی هر پلتفرم دیگری بازی کنید. این تقریباً توهین آمیز است که آنها این را *فروش* کنند. از آخرین پچ هم 4 ماه گذشته. بی خطر است که بگوییم رها شده است.
یک بازی بسیار اعتیاد آور و خوش ساخت. بسیار سرگرم کننده است، کنترل های سریع و شهودی. بازی بدون مشکل اجرا می شود و من مشکلات طولانی مدت همگام سازی که دیگران گزارش کرده اند را تجربه نکرده ام. من آمده ام تا پس از ذخیره و خارج شدن از بازی، یک بررسی بنویسم، 5 دقیقه بعد به آن بازگردم تا متوجه شوم که چند بار بازی را پشت سر گذاشته ام که به این معنی است که بازی چند ساعته ناپدید شده است. این فقط در یک بازی با هزینه 8.99 پوند قابل قبول نیست، به همین دلیل است که 2 ستاره کسر می شود. P30 Pro.
روی Moto G7 من خوب کار کرد و اکنون روی مدل ارتقا یافته Moto G9 کار نمی کند. سایر اشکالات مانند مشکلات همگامسازی قابل مشاهده بودند، اما اکنون به نظر میرسد که انتشار واقعاً مخدوش شده است. بازپرداخت درخواست شد. پس از اینکه توسعه دهنده برخی از مشکلات را برطرف کرد، آن را امتحان کنید.