Post by blanwonlouimenta on Mar 15, 2022 18:55:31 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pokécardex ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pokécardex IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody na wiele pieniędzy ▞▞▞
▞▞▞ Pokécardex 2022 version ▞▞▞
To świetna aplikacja i żałuję, że nie mogę jej ocenić na pięć gwiazdek, ale mam pewne problemy. Wiem, że istnieje funkcja, która pozwala zobaczyć, ile mam różnych kart, ale nie ma funkcji mówiącej, ile mam łącznie kart (co jest głównym powodem, dla którego pobrałem aplikację). Byłoby więc DUŻO wdzięczne, gdybyś dodał funkcję śledzenia kart. Chcę również wiedzieć (w aplikacji), ile kosztują karty, zamiast sprawdzać tcgplayer. Zdobędę Pro i ocenię go na pięć gwiazdek, jeśli zrobisz te rzeczy! mwahahaha
Jedyne, czego chciałbym, aby ta aplikacja miała, to funkcja budowania listy.
Nie najlepszy, ale jest dobry
Śmieci nawet nie wiedział, co robić
cholernie poręczny
jego BURSZTY NIE ROBIĆ 😈😈😈😈😈😈😈😈!
KOCHAM POKEMON Ta gra ma wszystkie Pokemony
najgorszy
Fantastyczny sposób na śledzenie kart, które masz / potrzebujesz, użyję tego do każdego nowego zestawu, który zacznę
Idealna aplikacja do śledzenia mojej kolekcji
dobrze jest śledzić karty, jeśli masz już ponad 300 kart
kocham to
Nie mogę się zalogować NAPRAW SWOJE GAAAAAME
Uwielbiam tę aplikację, ma zestawy kart, które do tej pory nie były dostępne w żadnej innej aplikacji, więc teraz jest tylko kilka kart, których nie mam, których nie ma tutaj, ale wciąż jest niesamowita aplikacja
Ładne i proste narzędzie do zbierania kart, uwielbiam funkcję pokazywania tylko tych kart, których nie mam, aby móc je łatwo kupić.
Pokécardex Забава wert
Hub TCG jest lepszy
Ta aplikacja ma kilka świetnych funkcji i jest dobrym sposobem na skatalogowanie swoich kart w celu szybkiego sprawdzenia poprzez szybkie sprawdzenie na telefonie, a dodanie japońskich zestawów sprawiło, że stała się moją jedyną aplikacją do tego zadania. Miałem sporadyczne problemy z funkcją synchronizacji, która resetowała zmiany, które wprowadziłem do mojej kolekcji, ale poza tym działa świetnie i nie mogę się doczekać, aby korzystać z niej w przyszłości i zobaczyć, jakie funkcje zostaną dodane w przyszłości.
Ponieważ nie pozwoli mi się zalogować
Przyzwoity program. Czasami usterka, ale wydaje się, że została naprawiona. Nic nie jest idealne... więc nikt nie może narzekać na darmową aplikację. Podoba mi się, ale jeszcze go nie kocham. Pozostawia duże pytania dla tych, którzy zajmują się TCG. Dobry do kategoryzowania kolekcji mojego syna. Moje pytanie: fotki dla poszczególnych kart, ktoś? Nigdy żadnego nie widziałem. Inne strony internetowe i aplikacje dla TCG mają to. Mimo to obejmuje cały gambit.
The Catapult: Castle Clash with Stickman Pirates Aksi pnkp
Ryba
Uwielbiam to, że mogę aktualizować moją kolekcję
Świetny do sortowania, ale chciałbym, żeby miał konfigurację kart 3×3 dla łatwości użytkowania.
Wow, jesteś naprawdę wredny elektro
Życzenie nie było po hiszpańsku, więc mogłem czytać ataki i umiejętności, aby uzyskać pomysł, dobre karty do budowania talii, ale nie złe
Naprawdę podoba mi się ta aplikacja... bardzo pomogła mi zbierać je dla moich wnuków... Znam Pokemona i to pomogło DUŻO!!!
Fajna aplikacja, ale skany wstydu są tylko w języku francuskim.
Jest tak źle. Nie mogę się nawet zalogować lub moje hasło jest prawidłowe, ale nadal nie działa😈😈😬😬
dokładnie to, czego potrzebowałem, aby śledzić to, co robię, a czego nie mam
świetna aplikacja na bieżąco łatwa w użyciu
Pokécardex Szórakozás yax
Aktualizacja losów zderza się wkrótce? 5 gwiazdek po dodaniu
Chcesz zobaczyć statystyki postępu odwróconego holo wraz z oddzielnymi ułamkami dla odwróconego holo na ekranie zbierania wyświetlającym zestawy. Widok siatki dla zestawów jest bardziej zwarty i wymaga mniej przewijania, więc wolę go, ale chciałbym zobaczyć ułamek zarówno dla zwykłego, jak i odwróconego holo również dla tego widoku, który jest dostępny tylko w widoku listy. Chciałby również mieć metodę szybkiego dodawania kart, ponieważ dodawanie kompletnych zestawów wzorcowych może być żmudne. W przeciwnym razie solidna aplikacja.
Jest to dobrze posortowana aplikacja do postępu zbierania. Próbowałem innych, a oni po prostu nie robią tego za mnie. Kilka rzeczy, które chciałbym, aby zostały ustalone w linii, to na przykład po wybraniu Wszystkie brakujące karty nie pokazuje zarówno odwrotnej, jak i normalnej informacji jeśli masz zaznaczoną wersję normalną i brakuje wersji odwróconej holo, nie pokaże, że brakuje ci wersji odwrotnej, ponieważ masz już zaznaczoną wersję normalną. 2. Starsze skany należy zaktualizować do wersji angielskiej
Na razie w porządku! Chciałbym wyeksportować dane do csv lub czegoś jako dobrą osobistą kopię zapasową, którą mógłbym również zachować w programie Excel